Menü
Kosár

JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter

JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 1 liter
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: OLA-JOB1
  • Méretek: 18.00cm x 10.00cm x 10.00cm
12 700Ft
Nettó ár: 10 000Ft

* az ár Ft/ db értendő!

J O B E C K - F E L Ü L E T V É D Ő  É S  I M P R Á G N Á L Ó  T E R M É S Z E T E S  O L A J

A szer különböző fenyőtűkből, tömjénből, szegfűből, télizöldből és egyéb növényekből kivont éterikus olajokból áll. Így maga a természet biztosítja a hatékony alapanyagot a faanyag rovarok és gombák elleni védeleméhez.

A Jobeck aktív faanyagvédő konzerválás ideális megoldást biztosít a fa szerkezetének természetes és tartós megőrzéséhez. A speciális impregnálószer összetétele és hatóanyagai révén azonnal és mélyen beszívódik a fába. Alkotóelemei rövid időn belül megsemmisítik a faanyagban már benne levő szút és más rovarkárosítókat, ugyanakkor hosszan tartó védelmet is biztosítanak a további szú, rovar- és gombakárosítással szemben. Az éterikus olajak víztaszítóak, s kültérben is védelmet nyújtanak a gombásodás ellen. A faanyagvédő szer nem tartalmaz a szervezetre káros, mérgező, egészségre káros összetevőket.

Az egy literes kiszerelés gazdaságos minden olyan esetben, amikor egy nagyobb felületet kell mentesíteni a farontó bogaraktól. Ha marad belőle, hatását, minőségét korlátlan ideig megőrzi, s bármikor újra alkalmazható a rovarkárosítók és a szú ellen.


Elsősorban az alábbi bambusz termékek kezelésére ajánlott:

Bambuszrudak beltéri kezelése: 1 rétegben is elég, selyemfényű felületet ad, felvitel ronggyal, ecsettel, lassan szárad a felületen

Hántolt rattanrudak, kötözők kezelésére: mélyen beszívódik, vil. barna selyemfényű felületet ad

Bambuszrudak, kerítéselemek kültéri kezelésére: 2-3 rétegben ajánlott felvinni, 1/2 év múlva után kell kezelni

Bambusz paneleknél elsősorban ajándéktárgyaknál, valamint olyan helyeken, ahol nem szükséges a vastagabb fedőréteg. A bambusz panelbe mélyen beszívódik, száradás után enyhén mélyül a panel színe, felülete teljesen natúr hatású marad

Minden olyan helyre ajánljuk, ahol szükséges a felületkezelés, de annak látható, érzékelhető megjelenése nem követelmény.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.