Menü
Kosár

ROYL outdoor kültéri vízálló olaj, 1 liter

ROYL outdoor kültéri vízálló olaj, 1 liter
Új
ROYL outdoor kültéri vízálló olaj, 1 liter
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: OLA-ROYL.OUT1
  • Méretek: 20.00cm x 12.00cm x 6.00cm
11 626Ft
Nettó ár: 9 154Ft

Tartós, mélyen beszívódó védőolaj kültéri faszerkezetek felületvédelméhez. Kiválóan használható függőleges felületekhez (például kerítésekhez és homlokzatburkolat), vízszintes felületek (például kültéri parketta és teraszok), valamint fából készült kerti bútorok stb. kezeléséhez.

Jellemzői:

- Nagy kiadósság (kb. 15 - 30 m2 / liter) a fafajtól függően

- Könnyen és rugalmasan feldolgozható

- Egy lépésben kezelje a felületet (elkerülve az átfedéseket és elindulásokat, hogy a felület fénye egységes maradjon)

- Színezhető az olaj pigmentek hozzáadásával

- Szép megjelenésű, erősen víz- és szennyeződésmentes felületet biztosít

- Extra UV védelemmel az elemek ellen.

A RigoStep ROYL OUTDOOR egyedülálló kombinációját tartalmazza a megújuló természetes olajoknak. A ROYL OUTDOOR impregnál, táplálja és mélyen kitölti a pórusokat és a fában kemény, sűrű védőréteggé polimerizálódik.  Megakadályozza a szennyeződés és nedvesség behatolását. Nagyon rugalmas; nem reped és hámlik. Statikusan nem tölthető. 

A színes ROYL OUTDOOR még jobb védelmet nyújt a napfény által történő öregedés ellen (színpigment bekeverésével egyedi színárnyalat hozható létre).

Összetétel:

A RigoStep cég laboratóriumi vizsgálatokkal folyamatosan keresi a legkevésbé káros és ugyanakkor a leghatékonyabb alapanyagokat:

Kötőanyag: Növényi olajok keveréke

Szárítószer: Kobaltmentes

Hígítás: Alifás szénhidrogének

Sűrűség kb. 0,88 kg / liter

Szilárdanyag-tartalom kb. 60%

VOC-tartalom 315 g / l

Főtt lenmagolajat és más növényi olajokat tartalmaz. Nem tartalmaz Kobalt szárító vagy más nehézfémet. A ROYL OUTDOOR főtt lenmagolajat és más telítetlen szárító olajokat tartalmaz, amelyek oxigénnel reagálva megkeményednek (oxidálódnak). A lenmagolaj a leggyorsabban száradó növényi olaj, erős fa behatolási és nedvességvédelmi képességgel.

Kezelés után 24 órával használatba vehető

Felhasználhatósági idő: Legalább 2 év zárt csomagolásban

szavatossági idő: korlátozott eltarthatósági idő felbontás után.

 A fenti műszaki előírások a fehér ROYL-ra vonatkoznak KÜLSŐ standard körülmények között. Különböző színek használata esetén lehetnek eltérések.

Használat:

Felület előkészítése:

A fát egyenletesen meg kell csiszolni (végső csiszolás monokorongos géppel: min. 120-as csiszolás; több tárcsás gép: min. 80-as csiszolás), és egyébként tisztának, száraznak, viasztól, zsírtól és portól mentesnek kell lennie. A korábban olajozott és / vagy szennyezett felületeket mindig alaposan tisztítsa meg ROYL tisztítószerrel. Ezután törölje le vagy öblítse le tiszta vízzel, és hagyja a felületet teljesen megszáradni.

 Hígítás:

A ROYL OUTDOOR használatra kész. Jobb, ha nem hígítjuk, mert akkor a tulajdonságok finomhangolt egyensúlya hátrányosan befolyásolható.

 Eszközök:

A ROYL OUTDOOR paddel (Vlies, scoth pad), ronggyal, szivaccsal, hengerrel, (blokk) kefével vagy ecsettel is felvihető. Nagyméretű padlók olajozásakor használjon tárcsás csiszoló / polírozó gépet a vízszintes felületek száraz dörzsölésére és törlésére, de ez manuálisan is elvégezhető.

Alkalmazás:

Alaposan rázza fel a csomagolást és dolgozza fel az alábbi lépések szerint:

  1. lépés - A ROYL OUTDOOR-ot bőkezűen hordja fel a felületre.
  2. lépés -  Hagyja hatni kb. 20 percig. A megszáradt részeket telítse újra olajjal. Ezután lassú ütemben dörzsölje be  a felületbe koptató párnával, pl. vékony kék pad-del.
  3. lépés - Végül dörzsölje szárazra. Használjon fehér pad-et, vagy jó nedvszívó pamutszöveteket. Időben cserélje ki a telített kendőket tiszta ruhákra.

Ne felejtse el a felületet szárazra dörzsölni az éleknél stb. is. Az elégtelen, vagy nem egységes visszatörlés fényes nyomokat és ragacsos szennyeződéses okozhat.

Ha szükséges, ismételje meg az eljárást, pl. ha a felületen továbbra is matt, olajhiányos foltok vannak. Mindig törölje szárazra a teljes felületet.

 A felhasznált kendők, betétek, szivacsok és egyéb anyagok, amelyek felszívták az olajat, a hevítés hatására meggyulladhatnak. Ezért használat után azonnal víz alatt kell tartani, vagy gyulladásmentes környezetben kiterítve megszárítani.

Karbantartás:

Hosszú távú védelem érdekében ismételje meg a kezelést rendszeresen (évente átlagosan 1x) a felület kopásának megelőzése érdekében.

Felhasználási körülmények:

Ne használja +10 ° C alatti hőmérsékleten és / vagy 80% feletti relatív páratartalom mellett. Ne alkalmazzon olajat, ha 24 órán belül esőveszély áll fenn. A fa nedvességtartalma nem haladhatja meg a 20% -ot.

 Száradási idő:

24 - 48 óra után használatba vehető

 A szárítási időket 20 ° C-on és 65% relatív páratartalom mellett kell alkalmazni. Vegye figyelembe a hosszabb szárítási időt ha kevésbé kedvező körülmények között használja az olajat.

Legyen óvatos, ha a ROYL OUTDOOR nem szárad meg a bútorokon, hogy elkerülje a ruhák foltosodását.

Színek:

A ROYL OUTDOOR színezhető az OLAJ SZÍNPIGMENTJével, ami lehetővé teszi a felületek egyidejű olajozását és színezését (átlátszóvá). A KLUER PIGMENT hozzáadása további védelmet nyújt a napfény okozta öregedés ellen is. 23 standard szín érhető el, amelyek szintén keverhetők egymással. A normál arány egy doboz pigment és egy liter olaj. Kevesebb pigment is hozzáadható.

Tárolás / szállítás:

Hűvös helyen tartandó, szorosan lezárt eredeti csomagolásban, szellőztetett helyen. A gyártás dátumától számítva legalább 2 évig eltartható. Korlátozott eltarthatósági idő felbontás után. Érzéketlen a fagyra.

 Biztonság:

Az olajban áztatott ruhákat víz alatt tárolja, vagy kiterítve hagyja megszáradni, hogy elkerülje a száradás során fellépő öngyulladást. Ne tegye ki tűznek / hőnek. Kerülje a szemmel, a bőrrel stb. való érintkezést. Használjon védőkesztyűt. Feldolgozás közben ne egyen, igyon vagy dohányozzon. Ne dobja a hulladékot a mosogatóba, hanem a kijelölt helyeken adja át. A festéket és a kapcsolódó tárgyakat tartsa távol gyermekek és állatok elől. További információkért lásd a megfelelő biztonsági adatlapot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.