Menü
Kosár

Szállítási információk

A webshopban feltüntetett árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák!

A megrendelések házhoz szállítását:

  • 190 cm alatti kiscsomagoknál a GLS futárszolgálat végzi

  • 190 cm feletti csomagoknál:

    • 190 - 250 cm-es csomagokat a 24H futár
    • 190 - 300 cm-es csomagokat a PLG futár
    • nagyméretű lapanyagokat és 300 cm feletti csomagokat  csak olyan budapesti címre tudunk szállítani, ahol a napközbeni átvétel folyamatosan biztosított - ezt a "K és A"  futárcég végzi

  • Nagyobb mennyiségnél (rakattétel stb.) ajánlat alapján lehetőség van külön teherautós kiszállítást rendelni országosan. Irányár:  1,5 tonnáig bruttó 130 Ft/km Pécs - címhely - Pécs kilométer hosszat számolva.

Eladó kötelezettséget vállal, hogy a megrendelt terméket - raktári termék esetén - visszaigazolásától számított 3 (három) munkanapon belül kiszállításra átadja. A rendelésre vásárolható termék esetén a beérkezés napjától számított 3 (három) munkanapon belül kerül a termék kiszállításra. Minden olyan esetben, ahol egyedi megmunkálást kér az ügyfél (méretre vágás, olajozás, színezés stb.) a sorban álló rendelésektől függően 3-15 munkanapos szállítási idővel kell számolni. 

Amennyiben a kiszállítást a GLS futárszolgálata végzi, azt az áru felvételét követően az első kézbesítést 1 (egy) munkanapon belül vállalja. A GLS futárszolgálat a csomagot a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között szállítja ki. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy, valamint megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen, vagy mobiltelefonszámon. Ezért kérjük, hogy rendeléskor mindenképpen adja meg mobiltelefonos elérhetőségét is! Ha a kézbesítés sikertelen, az ezt követő munkanapon Ön is érdeklődhet a csomagról a GLS  Ügyfélszolgálatán a kiszállítási értesítőn szereplő csomagazonosító szám segítségével. Az ügyfélszolgálat a 06-1/802-0265 telefonszámon érhető el munkanapokon 7 és 20 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: GLS honlap

Amennyiben a rendelt áru 300 cm feletti a kiszállítását teherautó végzi, az előre egyeztetett időpontban történik és a kiszállítást a szállító cég csak egyszer kísérli meg! Teherautós kiszállítást csak előre utalás után van módunkban elindítani. Ha a kiszállítás a megrendelő hibájából meghiúsul - pl. nem található az átvevő - a szállítási költséget a szállító cég nem téríti vissza.

Minden olyan esetben, ahol a megrendelő egyedi megmunkálást kér (pl. mérete vágás, felületkezelés stb.), amely módosítja  a rendelt termék paramétereit csak az eladó által megküldött Pro-Forma számla teljesítése után kezdjük meg a kért megmunkálást.

Sérült áru és visszavétele: A csomag átvételekor kérjük ellenőrizze a csomagot, amennyiben az kiszakadt, fel van bontva, vagy egyéb, a rendelt termék sérülését eredményező külsérelmi nyomot lát a csomagon, azt átvételkor jelezze a futárnak, vegyenek fel jegyzőkönyvet. Szállításkor úgy is tud sérülni az áru, ha az a csomagon nem látszik, ebben az esetben kérjük készítsen róla fotót és jelezze a problémát ügyfélszolgálatunkon. Minden esetben csak a sérült áru átadása/ visszaadása esetén tudjuk azt kicserélni!

Szállítási költségek 190 cm alatti kiscsomagok esetén, gyorspostán utánvéttel:   

0- 5-ig: 4.900 Ft     

5- 30 kg-ig: 7.500 Ft     

Szállítási költségek 190 - 300 cm hosszú csomagok esetén:  

0 - 10 kg / 3 fm-ig    bruttó 7.900 Ft

10 - 30 kg / 3 fm-ig     bruttó 8.900 Ft

30 - 50 kg / 3 fm-ig    bruttó 11.900 Ft

Egyéb túlsúlyos és túlméretes küldemény esetén a szállítási költséget árajánlatban adjuk meg. Egyéb Információ: 70/388-9183


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.