Menü
Kosár

KITERÍTETT BAMBUSZ

KITERÍTETT BAMBUSZ

A KITERÍTETT bambusz készítése során a rudat "kiterítik", így a terítéken a rúd mintázata teljes szélességben látszik. Kidolgozása néhány típusnál magasabb minőségű, így belső- és kertépítészeti célra egyaránt alkalmas. A teraszon, pergolán, pavilonokon, a jacuzzi mellett, vagy télikert közelében árnyékolóként kiváló védelmet nyújtanak a nap, a hő, a hang és a szél ellen, ugyanakkor a vastagabb típusa alkalmas fal- és padlóburkolásra kültéren is. Beltéren fal- és mennyezetburkolatként, nyílászárók előtt árnyékolóként, vagy egyszerű dekorációnak is széleskörűen felhasználható.

Rendelhető típusok:

  • Fonállal összeerősített változat 
  • 30-40 cm széles lapban 
Cikkszám: GUA-KIT240.30
Az ár Ft/ db értendő!A gyártás során a Guadua bambuszrudat hasítások mentén "kiterítik", aminek eredményeképpen a terítéken a teljes rúd mintázata megmarad. Külső felületén a bambusz héja megmarad, ezért kültéri felhasználásra a rúdhoz hasonlóan alkalmas marad. A felület keménysége és kopásállósága ..
14 745Ft
Nettó ár:11 610Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.