Menü
Kosár

Kötözők

Kötözők

Bambusz kerítések, térelválasztók rögzítéséhez, szereléséhez szükségek segédanyagok:

kötöző anyagok, csavarok, oszloptalpak, bilincsek, stb...

Cikkszám: BAM-KOT-PAL3
* az ár Ft/tekercs értendő!Fekete pálma kötöző 3 mm-es vastagságban bambuszrudak csomóponti erősítéséhez. Alkalmas önmagában is csomópontok erősítésére, de csavarok elrejtésére és díszítésre is használatos. A kötél rugalmas kókuszrost szálakból készül, ezért a megfelelő erősségű kötés kialakításához..
4 869Ft
Nettó ár:3 834Ft
Cikkszám: BAM-KOT-MAN6.fm
* az ár Ft/ folyóméter értendő!Manila kötöző 6 mm-es vastagságával ideális a bambuszrudak csomóponti erősítéséhez és a befejező díszítő munkálatokhoz is. A kötél a banán (növény) természetes rostjaiból készül, színe aranybarna, ami nagyon jó összhangban van a bambuszrudakkal. A Manila kötél hármas f..
300Ft
Nettó ár:236Ft
Cikkszám: BAM-KOT-MAN220
* az ár Ft/ tekercs értendő!Manila kötöző 6 mm-es vastagságával ideális a bambuszrudak csomóponti erősítéséhez és a befejező díszítő munkálatokhoz is. A kötél a banán (növény) természetes rostjaiból készül, színe aranybarna, ami nagyon jó összhangban van a bambuszrudakkal. A Manila kötél hármas fona..
50 490Ft
Nettó ár:39 756Ft
Cikkszám: HEM-3.fm
* az ár Ft/ folyóméter értendő!HEMPEX kötözőszál bel- és kültérre:A legtöbb beltérben használt kötöző szál nemcsak esztétikai, de szerkezeti kiegészítője is a bambusz és rattan termékeknek (pl. rattanszál, pedignád, székfonó nád, kókuszkötél). Kültéren ezek a természetes anyagok idővel, a nedvesség ..
240Ft
Nettó ár:189Ft
Cikkszám: HEM-3_100
* az ár Ft/ 100 fm-es tekercs értendő!HEMPEX kötözőszál bel- és kültérre:A legtöbb beltérben használt kötöző szál nemcsak esztétikai, de szerkezeti kiegészítője is a bambusz és rattan termékeknek (pl. rattanszál, pedignád, székfonó nád, kókuszkötél). Kültéren ezek a természetes anyagok idővel, a ned..
20 003Ft
Nettó ár:15 750Ft
Cikkszám: HEM-4/fm
* az ár Ft/ folyóméter  értendő!HEMPEX kötözőszál bel- és kültérre:A legtöbb beltérben használt kötöző szál nemcsak esztétikai, de szerkezeti kiegészítője is a bambusz és rattan termékeknek (pl. rattanszál, pedignád, székfonó nád, kókuszkötél). Kültéren ezek a természetes anyagok idővel, a nedv..
210Ft
Nettó ár:165Ft
Cikkszám: HEM-4
* az ár Ft/ 100 fm-es tekercs értendő!HEMPEX kötözőszál bel- és kültérre:A legtöbb beltérben használt kötöző szál nemcsak esztétikai, de szerkezeti kiegészítője is a bambusz és rattan termékeknek (pl. rattanszál, pedignád, székfonó nád, kókuszkötél). Kültéren ezek a természetes anyagok idővel, a ned..
18 462Ft
Nettó ár:14 537Ft
Cikkszám: KOT-RAT1.5
* az ár Ft/ folyóméter értendő! Rattanrúd belső részéből készült lapos kötözőszál rudak csatlakozásához.Szín: elefántcsont, natúrFelhasználás: Vízbe áztatás után a szál repedés és törés nélkül jól hajlik, így könnyen felveszi az anyag (rúd) ívét és száradáskor megfeszül. A kötözés erősítéséhez ..
83Ft
Nettó ár:65Ft
Cikkszám: BAM-KOT-RX50
*az ár ft/db értendő! BAMBUSZ RUDAK SZERKEZETI KÖTŐELEME:Ha vékonyabb falú bambusz rudakat fúrással, vagy csavarozással építünk egybe mindig fennáll a lehetősége, hogy szerelés közben megreped, esetleg utólag, az időjárásnak kitett elemeknél repedés, vagy összeszáradás miatt a kötések meglazuln..
2 980Ft
Nettó ár:2 347Ft
RATTANHÉJ kötözőszál, 6 mm - folyóméterben RATTANHÉJ kötözőszál, 6 mm - folyóméterben
3-4 hét
Cikkszám: RAT-KIE-KOT6
* az ár Ft/ folyóméter értendő! Rattanrúd külső héjából készült lapos kötözőszál rudak csatlakozásához, a szálak különböző hosszúságúak 1-4 méterig.Szín: sárgásfehér, natúr, külső fele selyemfényűFelhasználás: Vízbe áztatás után a szál repedés és törés nélkül jól hajlik, így könnyen felveszi az..
95Ft
Nettó ár:75Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.