Menü
Kosár

ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter

ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
ROYL #9090 színtelen karbantartó olaj - 1 liter
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: OLA-REV30
  • Méretek: 22.00cm x 6.00cm x 12.00cm
8 332Ft
Nettó ár: 6 561Ft

ROYL Karbantartó olaj:

Karbantartó olaj olajozott felületekhez. Növényi olajok alapján. Könnyen használható és gyorsan szárad. Alkalmas minden olajjal kezelt felület karbantartására, frissítésére és javítására, mint például  a parketta, deszka padló, bútor, asztal és tömörfa munkalapok.

A fából, bambuszból készült termékek természetes, tartós és ellenálló védelmet kapnak olajozással (pl. ROYL OIL-1K vagy ROYL OIL-2K olajakkal). Ugyanakkor minden olajozott felületnek szüksége van karbantartásra is, hogy a természetes megjelenését és a faanyag védelmét hosszan biztosítani tudja, kiváltképp olyan helyeken, ahol (pl. a parkettáknak, munkalapoknak) intenzív terhelést kell elviselniük.

A rendszeres és helyes karbantartás nagyon fontos, és szerencsére kevés időt vesz igénybe. Ezt a karbantartást porszívóval végzett száraz tisztítással, vagy a CLEANER segítségével a kissé nedves tisztítás végezzük. Azonban szükség esetén a felületet (helyben) fel kell frissíteni ROYL karbantartó olajjal is.

Olajozott felületek karbantartása:

• Porszívózza, törölje le vagy söpörje le a padlót, amennyire csak szükséges, hogy a lehető leghamarabb eltávolítsa a port, homokot és a durva szennyeződéseket (mert a szennyeződés és a homok csiszolópapírként viselkedik).

• A padlót csak kissé nedvesen tisztítsa. Használjon jól kicsavart mopot vagy szövetet. Használjon ROYL Cleaner enyhe lemosót vagy ROYL Padlószappant. Ragaszkodjon azonban egy termékhez.

Megjegyzés: A parketta kötései, varratai és szélei érzékenyek a víz hatására, ezért a vizet nagyon takarékosan használja!

• Használat közben a padló felületvédelme idővel elvékonyodik, ami (helyben) felfrissíthető a ROYL karbantartó olajjal. Ez a felfrissítés a szokásos használat mellett évente 1-2 alkalommal elegendő.

• Csak tiszta felületre kenje az olajat. Ezért először tisztítsa meg a padlót ROYL Cleaner intenzív tisztítóval.

Nagyobb karbantartás:

Idővel az olajozott felületnek új tápláló és védőrétegre lehet szüksége, amihez ROYL OIL-1K (Corcol) vagy ROYL OIL-2K olaj szükséges. Azt tanácsoljuk, hogy hívja fel asztalosát, burkolóját, hogy szakmai tanácsokat kérjen a nagyobb karbantartáshoz.

Ne takarja le a frissen olajozott padlót műanyaggal, szőnyegekkel stb. Teljes kiszáradásig kímélje a padlót, amennyire csak lehetséges. Legyen óvatos, ha a bútorokat a helyére teszi. Egy hét múlva leteheti a szőnyegeket is. Helyezze a szőnyegeket a külső ajtókhoz, hogy a lehető legjobban távol tartsa a parkettától a homokot, szennyeződéseket és nedvességet. Az olyan székeket és egyéb bútorokat, amelyeket gyakran mozgat védő nemezpárnákkal vagy parkettás kerekekkel lássa el.

ROYL olajozott termékek karbantartásánál csak a ROYL karbantartó termékeket használja, ezért ne használjon zöld szappant, univerzális tisztítószert, ammóniát, ecetet vagy más tisztítószert. Ezek a szerek károsíthatják az olajozott felületet és / vagy elszíneződést okozhatnak.

Ne hagyja a kiömlött folyadékokat a felületen sokáig.

 

Termék tulajdonságok:

Szag: Szagtalan

VOC-tartalom: Ca 572 g / l

Kiadósság: 60-100 m2 / liter (az aljzat állapotától függően)

Színezhető: Az olaj színezékével színezhető

Száradás: Járható felület kb. 6–12 óra múlva, teljes kikeményedés kb. 2-3 nap után

Ne használja + 5 ° C alatti hőmérsékleten,  vagy > 80% relatív páratartalom felett

Felhasználhatósági időtartam:  Legalább 2 évig tartható zárt csomagolásban. Korlátozott eltarthatósági idő felbontás után.n permanensen bele is gyökereződik. 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.