Menü
Kosár

JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter

JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter
Új
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter
JOBECK szúvédő olaj és impregnáló, 0,5 liter
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: OLA-JOB0.5
  • Méretek: 18.00cm x 6.00cm x 6.00cm
6 985Ft
Nettó ár: 5 500Ft

* az ár Ft/ db értendő!

J O B E C K - F E L Ü L E T V É D Ő  É S  I M P R Á G N Á L Ó  T E R M É S Z E T E S  O L A J

A szer különböző fenyőtűkből, tömjénből, szegfűből, télizöldből és egyéb növényekből kivont éterikus olajokból áll. Így maga a természet biztosítja a hatékony alapanyagot a faanyag rovarok és gombák elleni védeleméhez.

A Jobeck aktív faanyagvédő konzerválás ideális megoldást biztosít a fa szerkezetének természetes és tartós megőrzéséhez. A speciális impregnálószer összetétele és hatóanyagai révén azonnal és mélyen beszívódik a fába. Alkotóelemei rövid időn belül megsemmisítik a faanyagban már benne levő szút és más rovarkárosítókat, ugyanakkor hosszan tartó védelmet is biztosítanak a további szú, rovar- és gombakárosítással szemben. Az éterikus olajak víztaszítóak, s kültérben is védelmet nyújtanak a gombásodás ellen. A faanyagvédő szer nem tartalmaz a szervezetre káros, mérgező, egészségre káros összetevőket.

A legkisebb fél literes kiszerelést egy-egy bútordarab, mestergerenda, fából készült szobor szú és farontó bogarak elleni védelméhez ajánljuk. Az adag nem kevés, közel 5 négyzetméter bambusz panel és 50-100 db 3-5 cm átmérőjű bambuszrúd felület kezelésére alkalmas. A kinyitott szer a kupakkal lezárva korlátlan ideig megőrzi hatását és minőségét, s később is bármikor felhasználható.

 

Elsősorban az alábbi bambusz termékek kezelésére ajánlott:

Bambuszrudak beltéri kezelése: 1 rétegben is elég, selyemfényű felületet ad, felvitel ronggyal, ecsettel, lassan szárad a felületen

Hántolt rattanrudak, kötözők kezelésére: mélyen beszívódik, vil. barna selyemfényű felületet ad

Bambuszrudak, kerítéselemek kültéri kezelésére: 2-3 rétegben ajánlott felvinni, 1/2 év múlva után kell kezelni

Bambusz paneleknél elsősorban ajándéktárgyaknál, valamint olyan helyeken, ahol nem szükséges a vastagabb fedőréteg. A bambusz panelbe mélyen beszívódik, száradás után enyhén mélyül a panel színe, felülete teljesen natúr hatású marad

Minden olyan helyre ajánljuk, ahol szükséges a felületkezelés, de annak látható, érzékelhető megjelenése nem követelmény.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.